Yes, we Can!

2024. június. 13, csütörtök

Európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztések

A kedvezményezett neve: Ginto Trade Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Technológiai megújulás a Ginto Trade Kft-nél.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00635
A szerződött támogatás összege: 10 499 999 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 69.95 %

A projektkeretében megvalósul az alábbi ipari gépek beszerzése, amely a vállalat technológiai megújulásához, korszerűsítéséhez kapcsolódnak (Önállóan támogatható tevékenység):  

  • 1. eszköz: Minipack Modular 50 S, L-hegesztőkeret, félautomata
  • 2. eszköz: Minipack Tunnel 50 Digit zsugoralagút, egykamrás

Kereskedelmi tevékenységünk során, nagy mennyiségben szállítunk, csomagolunk édesipari termékeket. A projekt keretében beszerzésre kerülő modern eszközökkel, gyorsan és hatékony leszünk képesek az áruk csomagolására, átcsomagolására, amely termelékenységünket növeli.


Önállóan nem támogatható tevékenységként megvalósul:

  • Raktárépületünk korszerűsítésre kerül sor az 1970-s években –ma már elavult technológiával- épült raktárépületen: épülethatároló szerkezetek hőszigetelése (szendvicspanel szigetelés) valósul meg: tetőn és az oldalfalakon.
  • Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása keretében a raktárépület korszerűsítése során, napelemes rendszer kiépítését valósítjuk meg.

Így a raktárban történő csomagolási művelet végrehajtásához is költséghatékonyabb környezet alakítható ki.
A projekt eredményeként nem csak termelékenységünk növekszik, technológiánk megújul, hanem lehetővé teszi a vállalkozás számára a 2020. áprilisi foglalkoztatotti
létszám legalább 90%-ának megfelelő számú munkavállaló foglalkoztatását a megvalósítási időszak során, azáltal, hogy növeli az alkalmazkodóképességét az újabb kihívásokhoz, kiemelten a koronavírus okozta gazdasági nehézségekre.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.31.